Кремль мобілізує етнічно неросійські громади з непропорційною швидкістю,- ISW (відео)

11:02 23 вересня 2022 р.

Фото до новини

Член Російської ради з прав людини при Кремлі Кирило Кабанов запропонував обов’язкову військову службу для іммігрантів із Середньої Азії, які отримали російське громадянство впродовж останніх десяти років.

Про це повідомляє Інститут дослідження війни (США, ISW), пише Dailylviv.com.

Член Російської ради з прав людини при Кремлі Кирило Кабанов запропонував обов’язкову військову службу для іммігрантів із Середньої Азії, які отримали російське громадянство впродовж останніх десяти років, погрожуючи конфіскувати їхнє російське громадянство, якщо вони не пройдуть мобілізацію.

Журнал Current Time повідомляв, що жителі села Курумкан у Республіці Бурятія відзначають, що російські воєначальники мобілізували близько 700 чоловіків із загальної чисельності 5500 осіб. Якщо звіти очевидців з Курумкана є точними, вони свідчать про те, що російські чиновники мобілізували близько 25% чоловічого населення з одного села в районі, де більшість становлять буряти.

Вірменський Telegram-канал опублікував мобілізаційний список з Туапсе Краснодарського краю, який, як повідомляється, складається з 90% етнічних вірмен, незважаючи на те, що загальна вірменська громада міста становить лише 8,5% населення.

Три країни ексСССР судитимуть своїх громадян за участь у війні проти України

Як з Білгородської області відправляють перших мобілізованих на фронт (відео)

Тисячі росіян виїхали до Вірменії, Білорусі, Грузії, Сербії, Казахстану і Монголії: що зробить Казахстан

Російська армія розділена: путін намагається впоратися з контрнаступом України

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів