22 га лісу ЛОДА надала дружині голови асоціації Ради Львівщини

12:17 6 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації підписав розпорядження про надання лісових ділянок для довгострокового тимчасового користування, серед них і ділянка для створеної п’ять місяців тому компанії «Карпати Хаб».

Про це інформують Наші гроші. Львів, пише Dailylviv.com.

Фірма отримає лісову ділянку площею 22 га, яка розташована на території Городоцької міської ради, в користування на 15 років для рекреаційних цілей.

Про компанію відомо, що її основним видом діяльності є організація розваг, а власницею і директоркою є львів’янка Ірина Якимів. Вона також є дружиною колишнього депутата Львівської міськради Андрія Якиміва, який з початку року керує Обласною асоціацією місцевих рад «Ради Львівщини». На новій посаді він вже відзначився витратами на депутатсько-чиновницький святковий похід на гору Пікуй.

Ірина Якимів також володіє ТОВ «Крафт інвест сервіс», а ще донедавна разом із Андрієм Якимівим була співвласницею ТОВ «Вишня Екопарк».

Окрім родини Якимівих тим же розпорядженням лісову ділянку площею 11,6 га виділили ТОВ «Грін Віледж Груп». Ця фірма заснована депутатом Львівської облради Андрієм Дуліб’яником, ще 50% належить Василю Дуліб’янику.

Компанія протягом 15 років користуватиметься лісом Східницького лісництва, на території однойменної селищної ради. Використання ділянки – для рекреаційних та культурно-оздоровчих цілей. У Східниці депутат, згідно з його декларацією, є співвласником готельно-оздоровчого комплексу.

Так само для рекреаційних, туристичних цілей ділянку виділили і компанії Славського селищного голови Володимира Беги. Товариство з іноземними інвестиціями «Горари» 15 років користуватиметься 3 га Волосянківського лісництва на території Славської селищної ради.

Асоціації Рад Львівщини заплатили з бюджету майже вдвічі більше, ніж всім атовцям області

15 гектарів лісу у Львові, які ЛОДА вирішила вирубати, треба приєднати до Держлісфонду, – еколог

Козловський отримає 16 га довкола Винниківського озера по 10,9 тис грн за сотку

У Брюховичах троє шахраїв вкрали 2 гектари лісу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів