У Львові грає вихованець Вулверхемптона: дебютант розповів про Рух

13:05 23 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Львівський «Рух» офіційно повідомив про підписання 24-річного нігерійського форварда Брайта Енобахара. Умови угоди не оприлюднені.

У складі «Руху» Енобахар виступатиме під 8-м номером і може дебютувати вже у найближчих матчах, пише Dailylviv.com з посиланням на спортивні ЗМІ. Сьогодні, 23 жовтня, «Рух» у матчі УПЛ зіграє з «Металістом 1925».

Енобахар є вихованцем «Вулверхемптона», за який провів 49 матчів і забив 3 голи. Також виступав за «Кілмарнок», «Ковентрі», «Віган», АЕК, «Іст Бенгал», «Хапоель» Єрусалим. 

Енобахар має досвід виступів за збірну Нігерії U-23.

Форвард Брайт Енобахар, який у суботу підписав контракт з «Рухом», розповів про те, чому наважився перебратися до України під час війни.

– Які твої перші враження після трансферу в «Рух»?

– Якщо чесно, це добрий варіант для мене. Мені розповідали, що тут чудовий колектив. Вірю, що почуватимуся в ньому добре. Знаю, що за команду грає багато гарних футболістів. З нетерпінням очікую першої гри за «Рух».

– Яку мету ставиш перед собою в новій для тебе команді?

– Хочу забити якомога більше голів, думаю, що в мене будуть такі можливості. Також усвідомлюю, що для цього потрібно багато працювати.

– Що можеш сказати про нашу тренувальну базу?

– Зізнаюся: одна з найкращих, де мені довелося побувати за мою кар’єру. Тепер варто грою доводити, що я гідний тут перебувати.

– Що тобі відомо про український футбольний чемпіонат?

– Знаю не так багато. Зараз у мене є нагода детальніше познайомитися, вивчити його особливості, переглянути матчі. Але мені відомо, що українська ліга доволі сильна.

– Зараз в Україні триває війна. Як ти наважився переїхати в нашу країну?

– Таким є моє особисте рішення. Усвідомлюю, що багато футболістів сюди би не приїхали. Але для мене це виклик, я хочу залишатися в грі.

– Що можеш сказати про тренувальний процес і нових партнерів?

– Усе чудово. Прийняли мене добре. Вже відчуваю, що в «Русі» хороший тренерський штаб, сильний підбір виконавців. Сподіваюся, що я стану хорошим доповненням для команди, принесу їй користь у важливих поєдинках.

– Скільки часу тобі потрібно для адаптації в новому колективі?

– Це залежить від того, наскільки я добре ввійду в гру команди, наскільки покращу її за рахунок своїх сильних якостей. Я щасливий, що зараз перебуваю в «Русі» та знову можу продемонструвати свої вміння.

На стадіоні Арена Львів повітряна тривога зупинила матч УПЛ

Збірній України випав важкий жереб у Євро-2024

На стадіоні Арена Львів першими відзначилися Діанов і Пташка (відео

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів