Рух оклигав від матчу з Дніпром

22:54 19 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Львів'яни перемогли полтавців.

У матчі 8-го туру УПЛ на «Минай-Арені» львівський «Рух» обіграв полтавську «Ворсклу» з рахунком 1:0, пише Dailylviv.com

На 22-ій хвилині гру на Закарпатті перервала повітряна тривога, що є звичним явищем для нинішніх українських реалій, – пауза в зустрічі тривала одну годину 43 хвилини, після чого арбітриня Анастасія Романюк з Івано-Франківська відновила поєдинок.

Після розіграшу кутового, який подавав Таллес, відбулася серія ударів у ворота «Ворскли». В епіцентрі подій перебували Мисик, Дідик, Сапуга, та від Марлісона м’яч відлетів до Довгого, який, довго не роздумуючи, пробив прицільно в кут – 0:1. У другому поспіль матчі забиває Олексій.

Чудову нагоду подвоїти перевагу «рухівці» створили на 82-й хвилині. Сапуга, Климчук і Таллес розіграли ефектну триходівку, на ударній позиції опинився бразилець, який з 5-ма голами є найкращим бомбардиром «Руху» й одним з найкращих голеадорів ліги, однак воротар Різник відбив небезпечний удар.

«Жовто-чорні» втримали перевагу в один м’яч, загалом продемонструвавши доволі впевнену гру і не дозволивши полтавцям створити небезпечні моменти біля воріт Паньківа.

Чемпіонат України серед команд УПЛ. 8-й тур.

19 жовтня 2022 року. Минай, стадіон «Минай-Арена».

«Ворскла» (Полтава) – «Рух» (Львів) – 0:1 (0:1)

Голи: Довгий, 28

Попередження: Сапуга, 17; Таллес, 17; Кітела, 60; Руніч, 88

«Ворскла»: Різник, Зайков, Пердута, Скляр, Олійник (Челядін, 72), Степанюк (Козиренко, 72), Сефері, Чеснаков, Кравець, Марлісон (Річардс, 84), Юрченко.

«Рух»: Паньків, Лях, Слюбик, Дідик, Кітела, Сапуга, Довгий, Мисик (Бойчук, 58), Таллес (Притула, 85), Соломон (Руніч, 71), Климчук (Карабін, 85).

Статистика матчу

Удари 11 – 9

В площину 5 – 4

Кутові 4 – 6

Фоли 11 – 19

Офсайди 1 – 2

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів