У Києві «Рух» забив один гол з офсайду

22:28 21 вересня 2024 р.

Фото до новини

Головний арбітр не зарахував взяття воріт динамівців.

Про це повідомила пресслужба ФК "Рух", пише DailyLviv.com.

У 7-му турі УПЛ «Рух» у Києві зустрівся з лідером чемпіонату – «Динамо». Цей поєдинок пройшов на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського. Львів’яни провели п’ять матчів у чемпіонаті України, у яких набрали 10 очок та перебували на 6 місці у турнірній таблиці. Кияни ж після п’яти поєдинків набрали 15 залікових пунктів та розмістилися на 1-му місці.

Приємною новиною для «жовто-чорних» стало повернення у заявку львів’ян Юрія Климчука та Фредді Плюмана, які остаточно відновились від травм. Водночас порівняно з попереднім матчем Віталій Пономарьов не став змінювати стартову одинадцятку «Руху».

Перший тайм пройшов за рівної гри. Друга половина гри стартувала зі забитого «рухівцями» м’яча: Олег Федор блискуче передачею розрізав захист «Динамо», а Краснопір влучно пробив. Втім гол не зарахували через офсайд у форварда львів’ян. Кияни відповіли ударом Шапаренка зі штрафного – повз ворота. Також після подачі з кутового бив Буяльський, але Олексій Сич заблокував цю спробу, а удар Ярмоленка в падінні через себе був надто неточним. 

Далі «Рух» втік у контратаку, і Карабін зряче пробивав у дальній кут, але м’яч влучив у стійку. 

Ще одна контратака львів’ян закінчувалась передачею Карабіна на Краснопіра й Ігор знову не зумів переграти голкіпера «Динамо», адже Бущан грамотно скоротив дистанцію у цьому епізоді. Згодом Шапаренко з-за меж карного майданчика влучив у поперечину. Потім півзахисник киян мав ще один момент, і цього разу вже Дмитро Ледвій здійснив блискучий сейв. А наприкінці гри на поле після тривалої паузи та відновлення від травми повернувся Юрій Климчук. За кілька миттєвостей лідер «жовто-чорних», який одразу ж отримав капітанську пов’язку, ударом головою влучив у поперечину.

У підсумку яскравий матч закінчився безгольовою нічиєю. У наступному турі «Рух» зіграє вдома проти ковалівського «Колоса» у неділю, 29 вересня. Стартовий свисток поєдинку на «Арені-Львів» пролунає о 15:30.

Свій наступний поєдинок у чемпіонаті України «Динамо» проведе у неділю, 29 вересня, коли у рамках 8-го туру на виїзді зустрінеться з «Лівим Берегом».

Чемпіонат України серед команд УПЛ, сезон 2024/25. 7-й тур. «Динамо» (Київ) – «Рух» (Львів) 0:0

21 вересня 2024 року. Київ, стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського

«Динамо»: 1. Бущан, 24. Тимчик, 28. Себальйос, 32. Михавко, 2. Вівчаренко (44. Дубінчак, 86), 6. Бражко, 10. Шапаренко (15. Рубчинський, 86), 7. Ярмоленко (45. Брагару, 72), 29. Буяльський (к) (76. Піхальонок, 72), 22. Кабаєв (39. Герреро, 82), 11. Ванат.

«Рух»: 23. Ледвій, 29. Дідик, 4. Холод, 77. Сич, 93. Роман, 15. Підгурський (к), 10. Притула (20. Клайвер, 84), 71. Федір, 14. Квасниця (11. Рунич, 77), 8. Карабін (91. Семотюк, 84), 95. Краснопір (7. Климчук, 88).

Попередження: Холод (44).

Читайте такожСелекціонери львівського Руху шукають талановитих юних футболістів на всій західній Україні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів