Львів піднявся на 11 сходинку чемпіонату УПЛ

16:55 20 листопада 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні вдома команда "Львів" здолала луганську "Зорю" (2:1) в рамках 15 туру Української прем'єр-ліги.

Огляд матчу подав "Футбол 24", пише Dailylviv.com

Зоря поїхала в гості до Львова з 6-матчевою переможною серією в усіх турнірах і вважалася явним фаворитом. Наставник Зорі Віктор Скрипник звично виставив сміливий атакувальний склад з розкритим центром. А Львів зробив ставку на контратаки.

Поєдинок складався за ідеальним для господарів сценарієм. Вже на 30-й секунді Львів відкрив рахунок після флангової атаки. Ернест відкинув на Шину, а бразилець забив у порожні ворота. Шок для Зорі.

Команда Віктора Скрипника взяла м'яч під контроль і намагалася проходити редути суперника верхом. Львів оборонявся середнім блоком, стараючись зберігати компактність, а захисники Зорі (особливо Цвек) закидали дальніми передачами на форвардів.

Луганці нав'язували боротьбу за підбирання і так планували створювати моменти. Виходило погано. Найкращі шанси виникали після стандартів у виконанні Булеци. Сергій спершу гостро пробив – врятував голкіпер. А потім гарно подав – партнери програли повітря.

Львів подвоїв перевагу, організувавши ще одну контратаку. Знову подача справа, Ернест зачепився за м'яч і прострілив вздовж воріт, а Цвек зрізав у свої. Зоря мала відквитати до перерви один гол, але арбітр не призначив очевидний пенальті за руку Махмутовіча.

Скрипник у перерві зробив потрійну заміну, щоб укріпити центр поля та освіжити лівий фланг. Вийшли Луньов, Кабаєв і Жунінью. Однак дивідендів довелося зачекати. У першій половині другого тайму Львів створив низку моментів: Ернест і Якимець не влучили у площину, а Шина не замкнув простріл.

Зоря скоротила відставання шикарним дальнім ударом Луньова – з-за меж штрафного в "дев'ятку". Корективи Скрипники спрацювали, але наставник львів'ян Дулуб відповів власною потрійною заміною та заспокоїв гру. 

Фінальний свисток зафіксував четверту перемогу Львова над Зорею за ввесь час зустрічей цих команд.

Відтак Львів піднявся на 11 місце, а Зоря залишилася третьою в таблиці.

ФК Львів уклав угоду зі стадіоном Арена Львів, а Маркевичу не вдалося схилити до цього керівництво Руху

ФК Львів потрапив у чвертьфінал кубка України з футболу

ФК Львів зіграє матч-відкриття УПЛ, якщо в команді буде хоча би 14 здорових гравців

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів