ФК Львів зіграє матч-відкриття УПЛ, якщо в команді буде хоча би 14 здорових гравців

22:15 19 липня 2021 р.

Фото до новини

Виконавчий директор УПЛ Євген Дикий і наставник Львова Анатолій Безсмертний висловились щодо великої кількості хворих на COVID-19 у клубі.

Про це повідомив сайт Футбол24, пише DailyLviv.

Безсмертний вважає, що у медіа перебільшують спалах захворювання. "Конкретніше можна буде говорити після вечірнього тренування. Хоча, як мені відомо, кількість хлопців, які нездужають, значно перебільшена. Принаймні, я і мої помічники в строю. Ось чому поки що не йдеться про перенесення поєдинку з Маріуполем", – цитує Анатолія Безсмертного Meta-ratings.

Дикий також не бачить причин для зміни дати стартового матчу УПЛ. "Ми вже в курсі ситуації, що склалася. Львів нас офіційно про неї поінформував, надіславши для підтвердження результати тестів. Але у нас є затверджений тимчасовий протокол, в якому сказано, що за наявності в команді мінімум 13 здорових футболістів разом з воротарем, матч проводиться в заплановану дату і не переноситься. Наразі, з урахуванням вимог протоколу, підстав для перенесення гри немає", – подає слова Євгена FootBoom.

Нагадаємо, одразу 15 представників клубу (11 футболістів та 4 тренери) здали позитивні тести на COVID-19. Окрім цього, ще п'ятеро гравців нібито мають високу температуру. Саме Львів має зіграти у матчі-відкритті УПЛ проти Маріуполя вже 23 липня.

ПФК Львів уражений коронавірусом, і матч 23 липня під запитанням

Одна команда УПЛ домовилася: ПФК Львів 23 липня стартує на стадіоні Арена Львів

Сьогодні ФК Рух уклав угоду зі стадіоном Арена Львів: подробиці про вартість і журналістів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів