Львів і Рух розсудить Романов з Дніпра

22:33 27 серпня 2021 р.

Фото до новини

Матч між «Рухом» та «Львовом» відбудеться у неділю, 29 серпня, на стадіоні «Арена Львів».

Комітети Української асоціації футболу призначили офіційних осіб на матчі 6 туру чемпіонату України з футболу серед команд VBET ліги сезону 2021/2022. У рамках звітного ігрового дня ФК «Львів» номінально на виїзді зіграє з ФК «Рух» (Львів).

Про це повідомила інформаційна служба ФК «Львів», пише Dailylviv.com.

Цей поєдинок довірили обслуговувати бригаді арбітрів на чолі з Віталієм Романовим (Дніпро). На лініях йому допомагатимуть асистенти Віктор Матяш (Донецьк) та Валентин Куцев (Київ). Четвертий арбітр – Роман Блавацький (Львів). Спостерігач арбітражу – Ігор Хіблін (Хмельницький). Делегат УАФ – Тарас Клим (Івано-Франківськ).

Матч між «Рухом» та «Львовом» відбудеться у неділю, 29 серпня. Початок зустрічі о 19:30. Протистояння прийматиме стадіон «Арена Львів».

Матч пройде без використання системи ВАА, додає пресслужба ФК "Рух". Головному арбітру Віталію Романову – 41 рік. На матчах Української Прем’єр-ліги уродженець Дніпра працює з 2011-го. За цей час відсудив 110 матчів в елітному футбольному дивізіоні України як головний рефері. Також Віталій Романов є арбітром ФІФА.

На футбольних полях «рухівці» з Віталієм Романовим перетиналися двічі. Сталося це минулого сезону. При цьому арбітру «жовто-чорні» здобули одну перемогу та в одному поєдинку поступилися супернику.

ФК Львів без тренера перед недільним матчем з Рухом

Новий наставник ФК Львів програв у дебютному матчі в Запоріжжі

Рух: заміна головного тренера на 181-й хвилині сезону

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів