Футбольний матч у Львові тривав 4,5 години у День Незалежності

23:29 24 серпня 2022 р.

Фото до новини

Поєдинок львівського Руху і харківського Металіста переривався три рази через повітряні тривоги.

24 серпня у Львові було оголошено шість повітряних тривог, пише Dailylviv.com. Три з цих тривог випали на матч 1-го туру Української прем'єр-ліги між львівським «Рухом» і харківським «Металістом» на стадіоні «Україна».

Через це 90-хвилинний поєдинок тривав аж 4,5 години. У цьому матчі-маратоні переміг «Металіст» (2:1), який у цьому сезоні повернувся до УПЛ.

УПЛ. 1-й тур

24.08. 15:00. Рух Львів – Металіст Харків – 1:2

Голи: Климчук, 41 – Підлепенець, 37, Прядун, 66.

Матч проти «Руху» був перший для «Металіста» в УПЛ з 14 травня 2016 року. Тоді, в останньому турі Прем’єр-ліги, харків’яни програли «Динамо» з рахунком 1:4.

Для головного тренера львів'ян Леоніда Кучука матч проти «Металіста» став ювілейним, 50-м, на чолі «Руху». Кучук керував «жовто-чорними» у 4 матчах Кубка України, 30 іграх Першої ліги і 15 зустрічах в УПЛ.

Для тренера «Металіста» Олега Ратія матч проти «Руху» став дебютним в Українській Прем’єр-лізі. Гравцем Ратій провів в елітному дивізіоні 226 матчів і забив 14 голів.

Перед цим протистоянням команди мають подібні сухі серії в УПЛ. «Рух» не пропускав на своєму полі 181 хвилину, а «Металіст» залишав свої ворота «сухими» на виїзді впродовж 180 хвилин. Обидві команди зупинили ці серії.

Матч став першим протистоянням в історії команд. Раніше «Рух» і «Металіст» жодного разу не грали між собою. Для «жовто-чорних» це був вже 17-йсуперник в УПЛ.

Львів пропускає перший тур УПЛ, бо немає кому грати

Старт топ-ліг, єврокубки і підготовка УПЛ: головні футбольні новини серпня

Львівське дербі в УПЛ заплановане у листопаді

Львівський Рух гратиме домашні матчі УПЛ на стадіоні СКІФ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів