«FARE» уточнила претензії до вболівальників на «Арені Львів»

14:51 30 вересня 2013 р.

Але на її світлинах і відео чітко видно, що заборонені символи демонстрували у Львові тільки декілька невстановлених осіб.


Як повідомляє, посилаючись на «Tribuna.com», «Українська правда», громадська мережа «Футбол проти расизму в Європі» («FARE») навела фото й відео, які слугували для дисциплінарного комітету ФІФА покарати Україну забороною впускати глядачів на матч відбіркового турніру чемпіонату світу 2014 року в Харкові між національними зібірними України й Польщі й проводити на «Арена-Львів» матчі відбіркового турніру чемпіонату світу 2018 року, а також штрафом на суму 45 тисяч швейцарських франків.

Але оскільки на цих світлинах і відео чітко видно, що заборонені символи демонстрували у Львові тільки декілька невстановлених осіб, то ФІФА таким чином явно піддалася на провокацію недругів України.

Нагадаємо відтак, що проти вердикту протестував від імені львів’ян їх міський голова Андрій Садовий. Повідомлялося також, закидами на адресу вболівальників на «Арени Львів» поляки з «NEVER AGAIN» підіграли збірній Польщі – щоб та грала в Харкові без українських уболівальників на стадіоні. 

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів