1 червня 2022 року на Арені Львів відбудеться фінальна гра Шкільної ліги Львівщини

17:55 11 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Проведення таких змагань ініціювала Львівська асоціація футболу. Їхнім партнером стане Львівська обласна державна адміністрація.

У Львівській ОДА за участі президента Української асоціації футболу Андрія Павелка та очільника області Максима Козицького презентували новий проєкт «Шкільна Ліга Львівщини». Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пиш Dailylviv.com.

Змагання відбуватимуться за п'ять етапів. Спочатку найкращих визначатимуть у кущових турнірах, далі команди змагатимуться у межах однієї громади. Переможці етапу змагань серед громад на найкращих аренах свого краю боротимуться за право представляти район на обласному рівні. До прикладу, найсильніші громади Боринської, Хирівської, Добромильської, Старосамбірської та Самбірської громади позмагаються за вихід на обласний етап на стадіоні Лева Броварського у Самборі. 

Окрім того, як зазначив профільний заступник голови ЛОДА Іван Собко, на Львівщині активно розвивають спортивну інфраструктуру, про що свідчать реконструкції стадіонів «Скіф» у Львові, стадіонів у Буську, Самборі, Мостиськах та інших містах.

Чвертьфінал та півфінал відбудуться на спортивних аренах національного рівня: стадіонах «Арена Львів», «Україна», «СКІФ» та навчально-тренувальній базі «Рух». Фінальний матч запланований на «Арені Львів» на Міжнародний день захисту дітей у 2022 році.

Нагадаємо, завтра на стадіоні «Арена Львів» відбудеться відбірковий матч на чемпіонат світу 2022 з футболу між національними збірними України і Боснії та Герцеговини. На стадіон пускатимуть вболівальників, у яких є документ, що підтверджує проходження повного курсу вакцинації, або негативний ПЛР-тест на коронавірус, зроблений не більше, ніж за 72 години до початку зустрічі, або ж експрес-тест на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, зроблений не більше, ніж за 72 години до початку грн.

Селекціонери львівського Руху шукають талановитих юних футболістів на всій західній Україні: почали з Радехова і Самбора

У Львові збирають кошти для участі сиріт у чемпіонаті світу з футболу

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів