У Львові величезний сквер на вулиці Шевченка матиме майже 27 гектарів

18:24 26 січня 2022 р.

Фото до новини

Буде також збережена у місті ботанічна пам’ятка природи місцевого значення - лісопарк "Погулянка".

Відбулось позачергове засідання комісії землекористування та агломерації Львівської міської ради, на якому депутати розглянули облаштування зелених зон для відпочинку львів'ян. 

Про це на інформпорталі депутатів ЛМР повідомив заступник голови комісії землекористування та агломерації Любомир Мельничук, пише Dailylviv.com:

«На комісії ми одноголосно підтримали створення відпочинкових зон у Шевченківському районі. Встановили межі скверу на вул. Т. Шевченка 358-360, площею 26,94 га. Неподалік нього буде сквер площею 0, 3333 га на ділянці між вулицями Лушпинського та Калиновою. Ще два сквери площею 1, 0738 га та 1, 6460 га з’являться на ділянках між вулицями Липинського та Лінкольна”.

 Також депутати затвердили ЛКП "Зелений Львів" проєкт землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки для збереження та використання ботанічної пам’ятки природи місцевого значення Лісопарк "Погулянка".

 “Задля унеможливлення хаотичної забудови та збереження зелених насаджень й відпочинкових зон для львів’ян у цих місцях ми змінили вид використання земельних ділянок”, – каже  Любомир Мельничук.

У Львові відновлять місто-сад на Кульпаркові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів