«Зелений Львів» облаштує доріжки двох парків

11:15 1 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У міськраді запевнили: «Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів» проводить цього року великі роботи на трьох об’єктах».

У Львівській міськраді повідомили сьогодні, 1 серпня: «У Стрийському парку планують облаштувати доріжки, у книлівському – доріжки та центральну алею, у парку імені Івана Павла ІІ – завершити встановлення лавочок та облаштувати сходи».

Директор ЛКП «Зелений Львів» Богдан Москвяк конкретизував: «Цього року маємо ще два великі тендери. Один тендер – щодо Стрийському парку – вже оголошений, має відбутися 15 серпня. Мова йде про ремонт доріжок у Стрийському парку. На це передбачено 2,7 млн. гривень. Будуть облаштовані нові доріжки навколо озера, а також ще одна доріжка від вулиці Самчука».

Богдан Москвяк також поінформував: «Цього року будемо проводити роботи у парку Скнилівський. Тендер буде зіграно на всю суму – 50 мільйонів гривень, бо так передбачено законодавством, але там є декілька черг робіт: це доріжки, лавочки, спортивні майданчики, дитячі майданчики. Це великий проект. На цей рік з цієї суми маємо три мільйони гривень. Тому будемо проводити ремонт доріжок та центральної алеї з боку вулиці Виговського».

Директор ЛКП «Зелений Львів» також розповів: «У парку імені Івана Павла ІІ цього року будемо завершувати роботи. Хочемо закупити лавочки, маємо 1,5 млн. гривень, також треба облаштувати сходи. На цей рік вже інші роботи не передбачені».

Про це повідомили сьогодні, 1 серпня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів