Сколівський військовий лісгосп у двох лісництвах порушив порядок заготівлі і вивезення деревини

16:58 22 лютого 2021 р.

Фото до новини

За результати позапланової перевірки Держекоінспекцією у Львівській області ДП «Сколівський військовий лісгосп» - у рамках розгляду звернення громадян - виявлено випадки порушення природоохоронного законодавства.

Працівниками Державної екологічної інспекції у Львівській області проведено позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП «Сколівський військовий лісгосп» у рамках розгляду звернення громадян.

Під час проведення перевірки державними інспекторами встановлено, що на території НПП «Сколівські Бескиди» розташовані землі лісового фонду Коростівського та Корчинського лісництв ДП «Сколівський військовий лісгосп» площею 10 892 га. 

Про це повідомляє Держекоінспекція у Львівській області, пише Dailylviv.

На цій ділянці було виявлено порушення порядку використання лісосічного фонду, заготівлі і вивезення деревини, заготівлі живиці, що є порушенням статті 91 ЗУ «Про природно-заповідний фонд України».

За результатими проведеної перевірки посадову особу підприємства відповідно до статті 64 Кодексу України про адміністративні правопорушення притягнуто до адміністративної відповідальності.

Нагадаємо, що керівником ДП «Сколівський військовий лісгосп» є Мар'ян Калинів. 

За збут і придбання першоцвітів на Львівщині будуть карати штрафом від 1700 до 3655 гривень

Стрийводоканал заплатив штраф за забруднення річки Стрий

У Львові куплять "комп'ютерний томограф" для дерев

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів