Природа (cтор. 64)

Фото для новини

17:27 5 березня 2020 р.

Комісія ЛМР пообіцяла зберегти озеро Стосіка, яке хочуть забудувати

Комісія архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Львівської міськради 4 березня підтримала електронну петицію про збереження рекреації на вулиці Замарстинівській шляхом створення парку. Петицію розглядатимуть на пленарному засіданні Львівської міської ради, сьогодні, 5 березня.

Природа

Фото для новини

15:40 5 березня 2020 р.

На Львівщині орендують ще три ставки

На земельних торгах у формі аукціону, які відбулися в четвер, 5 березня, в департаменті екології та природних ресурсів, передали в оренду три земельні ділянки разом із водними об’єктами.

Природа

Фото для новини

09:30 4 березня 2020 р.

Синоптики попередили про зливи на Львівщині

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України, на території Львівської області вранці та вдень в середу, 4 березня, місцями будуть значні опади – дощ із переходом в мокрий сніг.

Природа

Фото для новини

11:15 27 лютого 2020 р.

У річках на Львівщині побільшає води

Укргідрометцентр попередив, що в четвер, 27 лютого, на рiчках басейнiв Сяну й Днiстра у Львiвській та Iвано-Франкiвській областях та в річках Закарпаття очiкується формування чергового тало-дощового паводку з пiдйомом рiвнiв води.

Природа

Фото для новини

17:50 24 лютого 2020 р.

У Львові знову очікуються пориви вітру

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив, що у вівторок, 25 лютого вночі й вранці на дорогах Львова будуть ожеледиця й пориви південно-західного вітру 15-20 метрів за секунду.

Природа

Фото для новини

17:20 21 лютого 2020 р.

ГУ ДСНС на Львівщині попередило про погіршення погодних умов

За повідомленням Укргідрометцентру, у зв'язку із переміщенням активного циклону, очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вночі 24 лютого у західних, вдень у південно-східних областях місцями значні опади.

Природа