ГУ ДСНС на Львівщині попередило про погіршення погодних умов

17:20 21 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: meteo.gov.ua

За повідомленням Укргідрометцентру, у зв'язку із переміщенням активного циклону, очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу, вночі 24 лютого у західних, вдень у південно-східних областях місцями значні опади.

Про це повідомили в п’ятницю, 21 лютого, в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, де також розповіли, що 23 лютого очікується посилення вітру до 15-22 метрів за секунду. 24 лютого місцями, окрім північно-східної частини, – сильний вітер 25-28 метрів за секунду.

У Карпатах – сніг, вночі 24 лютого –значний сніг, сильна хуртовина, на дорогах –снігові замети, ожеледиця. 23 лютого –пориви вітру 25-30 метрів за секунду, а 24 лютого – 40 метрів за секунду.

Погодні умови ускладнюватимуть роботу підприємств енергетики та комунального господарства, а в Карпатах спричинятимуть порушення на окремих ділянках доріг припинення руху транспорту.

Як повідомляв «ЩЛ», Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає водіїв бути вкрай обережними та уважними під час керування автомобілем.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів