Природа (cтор. 59)

Фото для новини

12:43 20 липня 2020 р.

Лісівники Львівщини знайшли 300 га квазіпралісів (відео)

Лісівники Сколівського лісгоспу спільно з представниками ГО «Дунайсько-Карпатська програма» та Національного лісотехнічного університету України провели обстеження лісів та виявили майже 300 гектарів лісів, які мають ознаки квазіпралісів та природних букових і буково-ялицевих лісів. Це деревостани, вік яких складає понад 150 років.

Природа

Фото для новини

15:37 14 липня 2020 р.

У Львові спочатку пошкодили, а тепер лікують рідкісні дерева

На вул. Угорській у Львові ростуть доволі рідкісні та цінні дерева — багряник японський. Такої кількості і посадки цього виду більше немає у Львові, та і навряд чи знайдеться в Україні. Раніше внаслідок будівельних робіт дерева були пошкоджені.

Природа

Фото для новини

19:46 13 липня 2020 р.

Біля озера Стосіка у Львові облаштують природне питне джерело за 500 тис грн

Управління екології та природних ресурсів провело конкурс ідей проєктів благоустрою львівських природних джерел, метою якого є покращення благоустрою та санітарного стану природних джерел питної води на території Львова. Так, переможцем конкурсу стала ініціатива громади, що живе біля озера Стосіка. Мешканці запропонували облаштувати питне джерело без використання насоса.

Природа

Фото для новини

09:14 11 липня 2020 р.

Грози зі шквальним вітром і градом у Львівській області

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології на території Львівської області 11 липня в другій половині дня грози, місцями сильні зливи, під час гроз подекуди шквали 17 – 22 м/с, град

Природа