Природа (cтор. 236)

Фото для новини

10:18 2 травня 2015 р.

Метеорологи попередили, що сьогодні на Львівщині будуть грози й сильні дощі

Як повідомили в суботу в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, 2 травня на Львівщині та в її адміністративному осередку місцями очікуються грози, а подекуди на території області – сильні дощі.

Природа

Фото для новини

09:18 1 травня 2015 р.

У Львові в другій половині дня прогнозують грози

У департаменті з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації повідомили в п’ятницю: «Прогноз: без опадів, лише в другій половині дня місцями короткочасні дощі, грози».

Природа

Фото для новини

18:00 30 квітня 2015 р.

Синоптики попередили львів’ян про заморозки, туман, грози й град

Як передали в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що завтра, 1 травня, вночі та вранці на поверхні ґрунту і в повітрі будуть заморозки 0-2º і туман видимістю 200-500 метрів, а другій половині дня – грози.

Природа

Фото для новини

12:56 30 квітня 2015 р.

Львів’ян закликають прийти 2 травня на толоку в парку імені В’ячеслава Чорновола (відео)

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі «Народного Контролю», бажаючі прибрати парку імені В’ячеслава Чорновола зустрічаються 2 травня об 11-й годині біля входу у сквер поблизу зупинки на вулиці Торф’яній.

Природа

Фото для новини

18:05 29 квітня 2015 р.

Львівські синоптики попередили: «Вночі та вранці будуть заморозки»

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що вночі та вранці 30 квітня на поверхні ґрунту та в повітрі будуть заморозки 0-2°.

Природа

Фото для новини

15:00 29 квітня 2015 р.

1 травня у Львові відкриється перше українське «Zoo Cafe», в якому житимуть єнот і коти зі зони АТО

У п’ятницю на вулиці Коперника 11 офіційно запрацює унікальний заклад, постійними резидентами якого стануть 12 котів – Бандерівка, Меліса, Томас, Ласка та Лакі (ще троє чекають на клички, які мають допомогти вигадати відвідувачі).

Природа

Фото для новини

10:00 29 квітня 2015 р.

Метеорологи попередили, що сьогодні на Львівщині будуть грози, шквали й град

Як повідомили в середу в департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, 29 квітня в нашій області очікуються грози, пориви північно-західного вітру, в окремих районах шквали 17-22 метрів за секунду, подекуди град.

Природа

Фото для новини

18:34 28 квітня 2015 р.

Завтра синоптики знову обіцяють львів'янам грозу, шквал і град

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, регіональний центр з гідрометеорології прогнозує в середу грозу, град, пориви північно-західного вітру та шквал 17-22 метрів за секунду.

Природа

Фото для новини

09:53 28 квітня 2015 р.

Сьогодні на Львівщині очікуються грози, шквали й град

Як повідомили у вівторок у департамент з питань цивільного захисту ЛОДА, 28 квітня в нашій області вдень – грози, місцями – пориви південного вітру та шквали 15-20 метрів за секунду, подекуди – град.

Природа

Фото для новини

19:00 27 квітня 2015 р.

Австрійський фонд готовий збудувати на Львівщині притулок для бурих ведмедів

Як повідомили в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, на території, підпорядкованій Домажирській сільській раді у Яворівському районі збудують притулок для бурих ведмедів, яких незаконно та в неналежних умовах утримують у розважальних закладах.

Природа

Фото для новини

18:42 27 квітня 2015 р.

Львівський регіональний центр з гідрометеорології попередив: «Завтра вдень – гроза, град і шквал»

Як передали в понеділок «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький застерігає: «Просимо зачиняти вікна та двері зі склом. Закликаємо бути уважними, проходячи через парки, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм».

Природа