У другій половині доби у Львові очікуються злива, гроза й шквал, – ЛМР

12:38 15 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pravda.lutsk.ua

Регіональний центр з гідрометеорології попередив про погіршення природніх умов.

За інформацією регіонального центру з гідрометеорології, сьогодні, 15 червня, у Львові очікуються гроза й шквал 17-22 метрів за секунду, град, у другій половині доби сильна злива. Натомість 16-17 червня синоптики прогнозують зниження температури повітря вночі до 5-10° тепла, а вдень – до 17-22° тепла.

Про це повідомили сьогодні, 15 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради. Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації розповіли в понеділок:

«Метеорологічна обстановка 15 червня – грози. Вдень місцями – сильні зливи, пориви західного вітру та шквали 17-22 метрів за секунду, град. 

Погода: фактична – мінлива хмарність. Без опадів. Вітер південно-західний 2-5 метрів за секунду. Температура повітря 13-15º тепла.

Прогноз – хмарно з проясненнями. Короткочасні дощі, місцями – сильні зливи, грози, в окремих районах – град. Вітер–  західний, 5-10 метрів за секунду, під час гроз подекуди – пориви та шквали 17-22 метрів за секунду. Температура повітря вдень – 24-29º тепла. 

У Львові: 15 червня – гроза, вдень під час грози – шквал 17- 22 метрів за секунду, град. В другій половині доби – сильна злива».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів