Природа (cтор. 109)

Фото для новини

12:50 7 лютого 2019 р.

Львівські екоінспектори зустрінуться з громадськістю

8 лютого о 10:00 у 435-му кабінеті Львівської міськради розпочнеться зустріч екоінспекторів із громадськістю з метою обговорення заходів для недопущення встановлення заборонених знарядь полювання на території парків Львова та паркових зон.

Природа

Фото для новини

10:32 6 лютого 2019 р.

Гідрометцентр попередив про ожеледицю й пориви вітру на Львівщині

За повідомленням обласного центру з гідрометеорології України, в середу, 6 лютого, на території Львівської області дошкулятиме північно-західний вітер, швидкість якого сягатиме 9-14 метрів за секунду.

Природа

Фото для новини

15:15 4 лютого 2019 р.

ДСНС попередила про лавинну небезпеку на Львівщині

За даними Укргідрометцентру, в понеділок, 4 лютого, а також у вівторок, 5 лютого, в горах і на високогір’ї Закарпатської та Львівської областей зберігається значна сніголавинна небезпека (третій рівень).

Природа

Фото для новини

13:00 4 лютого 2019 р.

Водоканал на Львівщині скидав у річку забруднюючі речовини

Працівники Державної екологічної інспекції у Львівській області провели планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства Міським комунальним підприємством «Золочівводоканал».

Природа

Фото для новини

12:48 4 лютого 2019 р.

На Львівщині натрапили на рештки тварин

Спеціалісти Державної екологічної інспекції у Львівській області обстежили в понеділок, 4 лютого, територію біля села Зубів Міст у Кам'янка-Бузькому районі, де виявили тваринні рештки.

Природа

Фото для новини

10:00 4 лютого 2019 р.

У ріках на Львівщині очікується підйом води

4 та 5 лютого, за даними Укргідрометцентру, у зв’язку з потеплінням і снiготаненням, на рiчках басейнiв Днiстра Захiдного Бугу та Сяну у Львiвській області очікується руйнування льодових явищ з пiдйомами рiвнiв води.

Природа

Фото для новини

09:48 2 лютого 2019 р.

На Львівщині оголосили штормове попередження

У прес-службі обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України опублікували «Штормове попередження на території Львівської області».

Природа