У річках на Львівщині очiкується пiдйом рiвнiв води

09:50 2 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: goloskarpat.info

У прес-службі обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України опублікували «Штормове попередження на території Львівської області».

У Головному управлінні ДСНСу Львівській області поінформували в суботу, 2 лютого: «За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області 2 лютого хмарно з проясненнями. Місцями – невеликий дощ. Вiтер – південно-схiдний, 9-14 метрів за секаунду, вдень – поривчастий. Температура повiтря вдень – 4-9° тепла».

«2 лютого на дорогах – ожеледиця. Збережеться рівень загрози перший – жовтий (можливі порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць). У зв’язку iз вiдлигою та сніготаненням 2-4 лютого очiкується пiдйом рiвнiв води на рiчках басейнів Сяну, Днiстра й Захiдного Бугу, руйнування льодових явищ, мiсцями льодохiд, при цьому на гiрських притоках Днiстра можливе формування заторiв льоду на ріці Стрий та на його притоках в Турківському і Дрогобицькому районах з рiзким пiдйомом рiвнiв води», – повідомили також у прес-службі Головного управління ДСНС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів