Активісти виявили в лісопарку у Львові смертельні пастки

17:48 9 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/Тарас Гупало

Мешканці Левандівки, гуляючи зі своїми домашніми тваринами в лісопарку Білогорща, виявили пастки для звірини.

Про це повідомив у понеділок, 28 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» депутат Львівської міськради Тарас Гупало, який також розповів: «На деревах розтавлені сільця «петлі-зашморги» з металевого дроту. Як наслідок – два розтерзаних зайці і лисичка».

«Після звернення людей, які попросили долучитися до з'ясування причини вбивства тварин у лісопарку, заступник з питань екології та природоохоронної діяльносьі провів робочу зустріч у Львівській міськраді. Склали план дій і шлях їх реалізації», – поінформував також депутат.

«Сьогодні за участі представників та керівництва Державної екологічної інспекції у Львівській області, представників поліції, муніципальної варти, а також громадської організації «Онуки Тараса», ветеранів АТО, еко-активістів та небайдужих мешканців Левандівки та Білогорщі провели спільний рейд. Більше трьох годин праці дали свої результати: зняли більше десяти пасток, виявили незаконні вирубки дерев та місця скупчення сміття. Також відвідали поселення ромів біля станції Рудне. Проаналізувавши ситуацію дійшли висновку, що це не роми, а браконьєр- профі з Білогорщі!», – написав поінформував також депутат. Тарас Гупало

«За інформацією екоінспекції, штрафні санкції є дуже суттєвими – за засмічення лісопарку штраф 850 гривень + відшкодування за нанесенні збитки; за самовільну вирубку дерев 1200 + відшкодування за нанесенні збитки; за браконєрство на лисицю 5200 гривень, за браконєрство на зайця – 9200 гривень. Домовились проводити такі рейди регулярно і не тільки на території масиву Білогорща та Левандівки», – повідомив також депутат, який також опублікував фоторепортаж з лісопарку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів