Природа (cтор. 106)

Фото для новини

12:00 28 лютого 2019 р.

У Львові з’ясовують причини загибелі риби в озері

Спеціалісти Державної екологічної інспекції у Львівській області з’ясовували 27 лютого на територію Регіонального ландшафтного парку «Знесіння» обставини загибелі риби у озері.

Природа

Фото для новини

09:45 27 лютого 2019 р.

Мобільна група не виявила на ринках Львова первоцвітів

Мобільна група у складі працівників Державної екологічної інспекції у Львівській області, «Муніципальної варти» та дільничого Галицького району Львова спільно з представниками засобів масової інформації здійснили рейдову перевірку центральних ринків Львова – Галицького, «Добробуту» й «Вернісажу».

Природа

Фото для новини

13:30 26 лютого 2019 р.

ДСНС попередила про пориви вітру на Львівщині

За даними Укргідрометцентру, до кінця доби 26 лютого у Вінницькій, Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Львівській, Одеській Рівненській, Тернопільській, Хмельницькій і Чернівецькій областях очікуються пориви вітру 15-18 метрів за секунду (перший рівень небезпечності, жовтий).

Природа

Фото для новини

12:18 26 лютого 2019 р.

У Львові незаконно зрізали три верби

Працівники обласної екологічної інспекції виявили самовільну зрізку трьох дерев породи верба на вулиці Пекарській у Львові.

Природа

Фото для новини

10:45 25 лютого 2019 р.

Львів'яни долучилися до всеукраїнського протесту

Львівські зоозахисники приєдналися до всеукраїнської антихутряної акції і прийшли на центральну площу Ринок із своїми улюбленцями та плакатами, закликаючи людей відмовитися від натурального хутра та заборонити в Україні діяльність хутряних ферм.

Природа

Фото для новини

17:00 22 лютого 2019 р.

Екологи ще не визначилися щодо впливу сміттєзаводу у Львові на довкілля

Міністр екології та природних ресурсів України Остап Семерак повідомив у п’ятницю, 22 лютого, що процедура оцінки впливу на довкілля від реалізації проекту сміттєпереробного заводу у Львові триває.

Природа