На Львівщині запланували відтворити 1802 гектари лісів

18:00 27 лютого 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: uprom.info

У середу, 27 лютого, відбулося засідання колегії Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, яке провів начальник управління Анатолій Дейнека.

Про це повідомили в середу, 27 лютого, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Участь в засіданні взяли члени колегії, директори державних лісогосподарських підприємств. У межах засідання присутнім розповіли про результати лісокультурного виробництва за 2018 рік та основні плани лісовідновлення державних лісогосподарських підприємств на 2019 рік».

«2019 року заплановано відтворити лісів на площі 1802,2 га. Зокрема, лісових культур – 906,3 га, а природнього поновлення – 895,9 га. Для забезпечення лісокультурних робіт в лісових розсадниках  підприємств  вирощено  11 800 тисяч штук стандартного садивного матеріалу», – поінформували також в облдержадміністрації.

Начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Анатолій Дейнека наголосив: «Основним завданням лісівників є створення лісів. 21 березня  відзначається Всесвітній день лісу і стартує Акція Держлісагентства «Майбутнє лісу у твоїх руках». Тому необхідно показати громаді як відновлювати ліси, і сповна висвітлювати роботу  лісогосподарських підприємств в засобах масової інформації».

«На колегії розглянули питання вивчення міжнародного досвіду в лісокультурній справі і проведення рубок переформування в лісах. Голова колегії зазначив про важливість отриманого досвіду ведення лісового господарства в інших країнах і запровадження його на наших. підприємствах», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів