Міністр екології обговорив зі львівськими студентами стратегію управління відходами

12:30 22 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

Міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак прочитав у п’ятницю, 22 лютого, у Львові відкриту лекцію в Українському католицькому університеті.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Остап Семерак порадив молоді ніколи не зупинятися та завжди йти до своєї мети, рухатися уперед. Окрім того, міністр наголосив, що сьогодні треба змінити стиль життя та господарства людини, аби запобігти незворотнім процесам, які відбуваються у природі, зокрема зміна клімату.

«Міністр екології відповів на запитання студентів. Серед тем обговорення – Національна стратегія управління відходами», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Остап Семерак також візьме учать в семінарі з питань реалізації ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля» (ОВД) та закону україни «Про стратегічну екологічну оцінку» (СЕО) у Західному регіоні України, під час якого проаналізують виконання західними регіонами України перших результатів роботи нової європейської моделі процедури оцінки впливу на довкілля та стратегічної екологічної оцінки, яка стала обов`язковою для державних програм, генпланів, містобудівних планів, стратегій розвитку областей, державних, місцевих галузевих програм. Відповідно до неї всі довгострокові програми розвитку оцінюються із врахуванням наслідків для довкілля», – повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів