50 мисливських колективів з усієї України взяли участь у фестивалі Мисливська ватра. Підсумки

10:28 26 серпня 2021 р.

Фото до новини

22 серпня у місті Миколаєві пройшов ІІІ-й міжнародний мисливський фестиваль «Мисливська ватра», приурочений до тридцятої річниці Незалежності України і до 100 річчя створення Українського товариства мисливців та рибалок.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Участь у фестивалі взяли понад 50 мисливських колективів з усієї України. Учасники приїхали, аби представити мисливство, як один з колоритних різновидів культури, обмінятися досвідом та позмагатися у мисливських конкурсах.

«Мисливська спільнота Львівщини налічує понад 50 тисяч зареєстрованих мисливців, а також на теренах області 82 користувачі ведуть мисливські господарства. Цей захід має насамперед просвітницьку мету - представлення мисливства як культури. Фестиваль приурочений 100-річчю від створення Українського товариства мисливців та рибалок та 30-річчю Незалежності України.

А сезон полювання на пернату дичину на території Львівщини активно триває. Проте наголошую на дотриманні природоохоронного законодавства та правил поведінки зі зброєю!», - зазначив заступник голови Львівської Юрій Бучко.    

Для учасників фестивалю організували різноманітні конкурси: приготування мисливських страв, конкурс експозицій, краща пісня, розповідь мисливської бувальщини, імітація звуків тварин, виводка собак мисливських порід тощо.

Переможцями ІІІ-го міжнародного мисливського фестивалю «Мисливська ватра» у заліку змагань команд стали:

І-ше місце – колектив мисливців «Гута мисливська»;
ІІ-ге місце – ДП «Славський лісгосп»;
ІІІ- тє місце - Миколаївська РО УТМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів