Виставка трофеїв, собак, кухні: у Миколаєві готуються до Міжнародного мисливського фестивалю

22:06 15 серпня 2021 р.

Фото до новини


Фото: Парк 400-річчя Миколаєва: підготовка до фестивалю

22 серпня у Миколаєві над Дністром в рамках святкування Дня Незалежності України відбудеться ІІІ Міжнародний фестиваль «Мисливська ватра».

Про це інформує Миколаївська міська тергромада, пише Dailylviv.com.

Уперше, у місті Миколаєві, 22 серпня, зберуться мисливські колективи з різних куточків України та Європи задля підтримки природоохоронних цінностей, представлення мисливства як культури, виховання духу любові до природи.

За повідомленням організаторів, у програмі: конкурс-виставка трофеїв і сувенірів від мисливців зі всієї України, виводка мисливських собак, традиційна та мисливська кухня, дитяча і молодіжна програма, посвята нових мисливців до лав мисливської спільноти, запальний концерт художніх та етнічних колективів, гурти Мотор'ролла, «Joryj Kłoc» та "POWER BAND”, запалення справжньої мисливської ватри.

Дружні змагання у мисливській галузі та родинна забава чекає на гостей!

Учасники та переможці отримають пам’ятні призи та відзнаки.

Місце проведення: парк 400-річчя, м. Миколаїв, Львівська область

Організатори заходу: Миколаївська міська рада, Львівське обласне управління лісового та мисливського господарства за підтримки департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації, Миколаївська районна організація Українського товариства мисливців та рибалок.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів