Лісові й мисливські господарства на Львівщині скерували бюджетам 228,2 млн. гривень

13:48 11 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: exo.in.ua

В облдержадміністрації запевнили: «Підприємствами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства упродовж 2017 року сплачено до бюджетів усіх рівнів 228,2 млн. гривень податків та зборів (обов’язкових платежів)».

Про це повідомили сьогодні, 11 січня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації, де також розповіли: «Це майже на 40 мільйонів гривень більше, ніж за минулий рік. Зокрема, до державного бюджету України було сплачено 162,4 млн.гривень. Значну частину у частці платежів до держбюджету України, 37,9 млн. гривень, складає рентна плата за спеціальне використання лісових ресурсів».

В облдержадміністрації також поінформували: «За минулий рік підприємствами управління було сплачено 65,8 млн. гривень податків, зборів та інших обов’язкових платежів до місцевого бюджету Львівщини. Про підвищення рівня заробітної плати на підприємствах управління свідчить зростання розміру сплати прибуткового податку з громадян, який у порівнянні з 2016 роком зріс на 12,1 млн. гривень та склав 54,1 млн. гривень за рік».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів