10-11 листопада відбудеться Перший львівський екофорум

12:50 4 листопада 2016 р.

У Національному лісотехнічному університеті України обговорюватимуть стратегічних питань розвитку міста та місцевих громад щодо вирішення глобальних, регіональних та локальних екологічних проблем.

10-11 листопада у Національному лісотехнічному університеті відбудеться присвячений 30-м роковинам Чорнобильської катастрофи та пошуку шляхів виконання рішень Паризької угоди від 12 грудня 2015 року щодо змін клімату Перший львівський екологічний форум «Міста та місцеві громади: роль у вирішенні глобальних екологічних проблем». Його основна мета – обговорення стратегічних питань розвитку міста та місцевих громад щодо вирішення глобальних, регіональних та локальних екологічних проблем.

Роботу форуму організують за напрямами «Екологізація інфраструктури й техногенно-екологічна безпека як передумова сталого розвитку великих і малих міст»; «Зменшення промислових викидів парникових газів»; «Проблематика зеленого господарства великих міст. Шляхи покращення якісного та кількісного складу міських зелених зон»; «Поводження з побутовими відходами, відходами електричного та електронного устаткування»; «Забезпечення чистою питною водою та здоровим харчуванням» і «Зелені студентські та промислові містечка. Зелені інвестиційні проекти та сталий розвиток житлового будівництва. Передбачається обмін досвідом між містами України та суміжних країн і видання матеріалів форуму у спеціальному випуску фахового видання.

Серед учасників форуму будуть представники органів місцевого самоврядування, законодавчої та виконавчої гілок влади, громадських організацій, вчені з України, Німеччини, Польщі, Словаччини, Румунії та інших країн, працівники вищих навчальних закладів та наукових установ. Перший львівський екофорум розпочнеться в конференц-залі Національного лісотехнічного університету України на вулиці Генерала Чупринки, 105 10 листопада об 11.00 .

Про це повідомили сьогодні, 4 листопада, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів