Обслуговував Boeing, воював у повітрянодесантній бригаді. Львів прощається з Іваном Михальчуком

16:54 25 вересня 2024 р.

Фото до новини

У Івана Михальчука залишилися батьки та сестра.

Про це інформує пресслужба  ЛМР, пише DailyLviv.com.

У четвер, 26 вересня, Львів попрощається з військовослужбовцем Іваном Михальчуком, який боронив Україну від російських окупантів. Мерія закликає містян долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, опісля відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Івана Михальчука поховають на Личаківському кладовищі.

Іван Михальчук (29.01.1993-15.09.2024). Уродженець міста Маріуполь Донецької області.

З відзнакою закінчив комунальний заклад «Маріупольський міський ліцей Маріупольської міської ради Донецької області». Згодом вступив до Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», де здобув освіту за спеціальністю «Літаки та вертольоти».

Після завершення навчання працював інженером з обслуговування пасажирських літаків Boeing у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Прогрестех-Україна». Захоплювався літературою, шахами та настільними іграми.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від загарбників. Виконував бойові завдання із захисту територіальної цілісності та незалежності держави у лавах 25-ї окремої повітрянодесантної Січеславської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Івана Михальчука залишилися батьки та сестра.

Завтра Львів також попрощається з уродженцем Донецької області Василем Боєвим.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів