Переоберуть громадську раду АРМА, з якої вийшли четверо осіб з дев'яти

20:17 24 вересня 2024 р.

Фото до новини

Рішення було ухвалено під час загальних зборів.

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) повідомило про припинення діяльності діючого з 2022 року складу Громадської ради при АРМА, пише DailyLviv.com. Рішення було прийнято під час загальних зборів.

У зв'язку з попереднім виходом зі складу Громадської ради чотирьох членів за власної ініціативи АРМА підтримує рішення загальних зборів та дякує попередньому складу Громадської ради за схвалені рішення. 

Нацагентство оголошуватиме новий склад Громадської ради при АРМА відповідно до чинного законодавства та з урахуванням вимог, які діють у період воєнного стану на території України.

Читайте такожMaybach та 20 колекційних годинників. АРМА продає майно Медведчука

Довідка:

Відповідно до статті 12 Закону України «Про Національне агентство України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів» громадський контроль за діяльністю АРМА забезпечується через Громадську раду при АРМА, склад якої затверджується головою з дев’яти осіб на підставі результатів конкурсу.

Громадська ради при АРМА була створена у 2017 році, надалі кілька разів переобиралась. Останній склад Громадської ради мав п'ятеро осіб: Ігор Чобітько, голова ради, Дмитро Громаков, секретар ради, Роман Коніжай - заступник голови ради, Костянтин Кисіль, заступник голови ради, Руслан Бугринець, член ради. 

Читайте такожЗемельні ділянки Медведчука і Козака передали АРМА

Цегельний завод рідних братів Медведчука та Козака передали до АРМА

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів