Збройний конфлікт між вагнерівцями і військовими РФ: Прігожин проти Шойгу

21:47 23 червня 2023 р.

Фото до новини

Організатор приватної військової компанії Прігожин заявив про ракетний удар військовиків по тилах ПВК Вагнер і початок збройного конфлікту зі ЗС РФ.

Рада командирів ПВК «Вагнер» ухвалила рішення: зло, яке несе військове керівництво країни, має бути зупинено.

«Завдано ракетного удару по таборах ПВК "Вагнер". Багато жертв. За інформацією бійців-очевидців, удару було завдано з тилового боку, тобто завдано військовими МО РФ», — сказано в повідомленні каналу «Розвантаження Вагнера», пише  Dailylviv.com.

«Нас підло обдурили та намагалися позбавити можливості захищати свої будинки. Ми були готові піти на поступки міноборони, здати зброю, знайти рішення, як ми далі захищатимемо країну. Але ці мерзотники не заспокоїлися. Сьогодні, бачачи, що ми не зламані, вони завдали ракетних ударів по наших тилових таборах. Загинуло дуже багато бійців. Ми ухвалимо рішення, як відповімо на це злодіяння. Наступний крок за нами», - заявив Прігожин.

"Ми розберемося з тими, хто знищує російських солдатів, і повернемося на фронт" - Прігожин заявив про початок збройного конфлікту з військовим керівництвом РФ

«Рада командирів ПВК «Вагнер» ухвалила рішення: зло, яке несе військове керівництво країни, має бути зупинено. Вони зневажають життя солдатів, вони забули слово «справедливість», і ми повернемо її. Тому ті, хто нищив сьогодні наших хлопців, і десятки тисяч життів російських солдатів, будуть покарані. Я прошу нікого не чинити супротив. [Інакше] ми будемо вважати, що це загроза, і будемо знищувати негайно, включаючи будь-які блокпости та авіацію. Я прошу всіх зберігати спокій, не піддаватися на провокації, залишатися у своїх будинках, бажано маршрутом нашого прямування не виходити на вулицю.

Після того, як ми закінчимо розпочате, ми повернемося на фронт для захисту нашої батьківщини. Президентська влада, уряд, МВС, росгвардія та інші структури працюватимуть далі. Ми розберемося з тими, хто знищує російських солдатів і повернемося на фронт".

Міноборони Росії назвало заяви Прігожина провокацією.

В країні почалася спроба військового перевороту, вважає Гіркін-Стрєлков. 

«Тендітна диктатура Путіна впала», — заявив голова української розвідки Кирило Буданов

«Рашисти почали гризти один одного за владу та гроші. Прігожин загрожує походом на Москву. Шойгу, за його словами, втік з Ростова, щоб не стати жертвою в розправі. Сталося те, про що ми говорили тривалий час. Стійкість та мужність української нації, не зважаючи на недостатню допомогу західних партнерів, допомогли пережити найскладніші дні російської агресії.

А тепер слово за нашими підготовленими штурмовими бригадами, які на плечах загарбників звільнять Україну і ті території, які захочуть бути в складі могутньої, непереможної та славної нашої країни», — написав він.

Командування армії Прігожина - це колишні спецпризначенці

Видалятимемо відразу обидві нирки і печінку: Пригожин пообіцяв втручання у вибори в США

Втрати ПВК Вагнер на фронті: з 50 тисяч завербованих в’язнів залишилося лише 10 тисяч

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів