Якщо якийсь гіркін спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний нашим спецназом без попередження,- міністр

15:51 14 лютого 2022 р.

Фото до новини

Сьогодні, 14 лютого, Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що Україна не допустить сепаратистських проявів.


Про це він повідомив у відеозверненні, пише Dailylviv.com.

«Шановні українці! 300 тисяч поліцейських, нацгвардійців, прикордонників та рятувальників щодня несуть службу на захисті внутрішньої безпеки України.  Незважаючи на будь-які заяви про можливі агресивні дії з боку Російської Федерації, ніхто не панікує і не боїться!  Кожен просто виконує свою роботу задля спокою українців. Ми віримо в наші Збройні Сили!  Вони разом з дипломатами і розвідниками забезпечують зовнішню безпеку України.» - повідомив міністр.

За його словами у Міністерстві внутрішніх справ не допустять жодних сепаратистських проявів на кшталт тих, що були навесні 2014 року в Харкові, Луганську, Донецьку.

«Повторення Слов’янська ми також не допустимо! Якщо якийсь «гіркін» спробує захопити адмінбудівлі, він буде розстріляний нашим спецназом без попередження та жодних вагань!  Чим кожен з вас може зараз допомогти?  По-перше, зберігайте спокій. Не панікуйте. Зараз не 2014 рік. Україна стала сильнішою та організованішою. По-друге, кожен на своєму місці повинен виконувати свою щоденну роботу, аби функціонували школи, лікарні, дитячі садки, підприємства.» - додав міністр.

«Україна - сильна та єдина. Все буде добре», - наголосив міністр.

Заяви США про можливе вторгнення Росії в Україну - попередження Кремлю, а не поширення паніки

Мільйонери: політики, олігархи, бізнесмени покидають Україну на своїх літаках

Відома доцентка львівського університету стрілятиме до перемоги

З Києва до Львова переїде посольство Австралії в Україні: тимчасово

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів