Вибори міського голови Львова будуть без вибору, - промоменеджерка

10:42 3 грудня 2019 р.

Фото до новини

Таку думку 2 грудня у програмі «Кому найліпше пасуватиме мантія мера Львова-2020? Неформальна приміряльня" висловила Галина Гузьо, журналістка, промоменеджерка.


Відео: Львівський пресклуб

- Будуть вибори без вибору. Як колись з Андрієм Садовим. Він виявився найзрозумілішим для львів’ян. Однак, зараз потрібна людина, яка нарешті займеться транспортним колапсом в місті, збудує сміттєпереробний завод. І щоб неодмінно вміла комунікувати з центральними владними структурами, - каже Галина Гузьо.

На її думку, за тринадцять років каденції Андрія Івановича Садового Львів не виховав жодного кандидата на цю посаду. І в цьому - біда.

Звичайно, будуть на мерських виборах-2020 й елементи шоу, повилазять різні коміки, артисти, співаки. Як без цього. Що ж до претендентів, то я, як львів’янка, проголосувала би за Олега Синютку. Однак, скільки я не цікавилася, жодного разу він не дав ствердної відповіді, чи буде балотуватися,- наголосила промоменеджерка.

 Галина Гузьо пошкодувала, що в українській  політиці дуже мало жінок. І у Львові – зокрема.

Бракує нам фахових, яскравих кандидаток, - зауважила промоменеджерка.

Екссекретар міськради Зеновій Сірик, який взяв участь у відеопрограмі, прокоментував обіцянку одного з потенційних кандидатів у міські голови Львова про безкоштовний громадський транспорт.  

А львів'янин Теодор Дяків повідомив, що має дві папки компромату на Садового і Синютку.

Нагадаємо, Львову порадили міського голову аля-Кернес.

Партнери програми, які забезпечили реквізит – «Світ кави», «Легіон трейд»  (вода «Трускавецька»), «Резон» (керамічні вироби).

 

 

 

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів