Львову порадили міського голову аля-Кернес

13:46 3 грудня 2019 р.

Фото до новини

Більшість наших кандидатів у мери не будуть працювати за гривню як окремі їхні колеги за кордоном. Проте треба й міру знати.


Таку думку 2 грудня у відеопрограмі «Кому найліпше пасуватиме мантія мера Львова-2020? Неформальна приміряльня»  висловив підприємець, льотчик, блогер Геннадій Хазан (Микола Рушниця).

- Плюс до всього ще й невігласів вистачає. Скажімо, в соціальній мережі починають спілкуватися з претендентом на тему енергетики. І тут з’ясовується, що людина – цілковитий нуль, хоча береться величезним містом керувати,- каже Геннадій Хазан. 

Як приклад доброго господарника, він назвав свого тезку Геннадія Кернеса, одіозного мера Харкова.

О восьмій ранку всі його підлеглі - на роботі. Мер здійснює об’їзд міста, дивиться, що зроблено за попередню добу. Хтозна, може тому там робиться все належне в місті, і дороги - одні з найліпших в Україні. Харків’яни не люблять Кернеса, однак віддають йому належне як міському голові. І ліпшого претендента на цю посаду не бачать,- каже Геннадій Хазан.

 Він не вважає посаду міського голови «доброю роботою» з пристойною зарплатою. На його думку, це жертовна діяльність – 24 години на добу, 7 днів на тиждень і помножена на 365 днів. Геннадію Хазану без різниці з ким летіти, головне, щоб решта слухались.

- На землі з цим складніше. Особливо, коли ти - міський голова і керуєш великою громадою. З висоти видно, як розвивається Львів, де йдуть новобудови. Бачу й те, що в історичній частині міста окремі споруди вносять дисгармонію в архітектурний стиль. Когось це ж має боліти. Так от, щоб стати достойним мером, потрібно бути патріотом міста та порядною людиною, - наголошує льотчик.

Також у відеопрограмі львів'янин Теодор Дяків повідомив, що має дві папки компромату на Садового і Синютку.

 

Партнери програми, які забезпечили реквізит – «Світ кави», «Легіон трейд»  (вода «Трускавецька»), «Резон» (керамічні вироби).

 

 

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів