Безкоштовний громадський транспорт – це, коли в одному місці візьмуть, а в інше перекладуть, – екссекретар

10:17 3 грудня 2019 р.

Фото до новини

Так 2 грудня у відеопрограмі «Кому найліпше пасуватиме мантія мера Львова-2020? Неформальна приміряльня» сказав Зеновій Сірик, секретар Львівської міськради 2002-2006 років. Це була його реакція на обіцянку про безкоштовний громадський транспорт одного з потенційних кандидатів у міські голови Львова.


Відео: Львівський пресклуб

- Прикро, та у нас перемагає не достойний, а той, хто вміє перемагати. Коли говорити про конкурентів Андрія Садового, то, як вважають окремі виборці, більшість із них взагалі обирати не можна. Наразі маємо прикрий досвід того, що кухарка почала керувати державою. Ось невеличкий приклад. Дорогою іду і читаю на білборді потенційного кандидата обіцянку зробити громадський транспорт безкоштовним. Це означає, що в одному місці візьмуть, а в інше перекладуть, - вважає Зеновій Сірик.  

Майбутні вибори міського голови, на думку пана Зеновія, мало чим відрізняться від попередніх.

 Попри це, є п’ять критеріїв, за якими має бути оцінений будь-який кандидат у мери. На першому місті – професійність, оскільки керувати мільйонним містом з його транспортною мережею, інфраструктурою, житлово-комунальним господарством та іншим вкрай складно. Другий критерій – порядність, вміння чути і розуміти людей.  Третє – здатність бути політиком, уміння домовлятись. Львів «вплетений» у систему українського законодавства, в систему політичної влади. Звідси – четвертий аспект: знаходити спільну мову з Києвом, оскільки від столиці залежить фінансування міста. На п’ятій позиції – вміння комунікувати та переконувати.

 - Як не дивно, Олег Синютка за цими показниками серед можливих кандидатур на першому місці. Однак, якщо би довелося когось запросити на посаду мера, то це - Олеся Дацко. Вона хороший господарник, знається на проблемах Львова. Та й гарну команду може швидко зібрати, - переконаний Зеновій Сірик.

Нагадаємо, Львову порадили міського голову аля-Кернес.

Також у відеопрограмі львів'янин Теодор Дяків повідомив, що має дві папки компромату на Садового і Синютку.

 

Партнери програми, які забезпечили реквізит – «Світ кави», «Легіон трейд»  (вода «Трускавецька»), «Резон» (керамічні вироби).

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів