Вторгнення військ з території Білорусі неминуче на 98 відсотків, - ексзаступник секретаря РНБО

21:14 12 липня 2022 р.

Фото до новини

Ексзаступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України, генерал Сергій Кривонос заявив, що російські бази в Білорусі становлять загрозу для безпеки України, збройний конфлікт неминучий.

Про це інформує Польське радіо з посиланням на інтерв’ю ексзаступника секретаря Ради безпеки і національної оборони України, генерала Сергія Кривоноса виданню «Новоє врємя», пише Dailylviv.com.

Він заявив, що російські бази в Білорусі потрібно бомбити: «Я б знищив техніку на білоруських аеродромах, тому що вони не білоруські аеродроми – ці аеродроми, вони повністю віддані росіянам, там знаходиться персонал російський, охороняють цей аеродром росіяни, і периметр навколо аеродрому вже російський. Периметр п’ять кілометрів, жодного білоруса вже там немає, ані військового, ані цивільного».

Також генерал Сергій Кривонос висловив переконання, що вторгнення російських і білоруських військ з території Білорусі практично неминуче. «98 відсотків, що все ж таки конфлікт кордонний буде, а чи розростеться він в таку пряму агресію, то буде залежати від успіху дій наших військ», - додав генерал у інтерв’ю.

Нагадаємо, Білорусь від самого початку підтримує російське вторгнення в Україну. Окрім того, на її території розміщена частина військової техніки, яку Москва використовує для нападів на українські міста та села.

Беларускі Гаюн пояснив причину тривалої нічної тривоги у сусідніх з Білоруссю областях України

На кордоні Україна-Білорусь ЗСУ мінують небезпечні напрямки та облаштовують інженерні загородження

У Білорусі на військовому аеродромі побільшало ЗРК С-400, БМП і танків

У Білорусі дозволили ходити в ліс на кордоні лише з двома областями України

Білорусь тримає ЗСУ в напрузі: біля кордонів зосереджено піхоту, танки, БМП

У прикордонних з Білоруссю районах трьох областей запроваджено додаткові заборони: що не можна

Білорусь взяла під приціл столиці ухвалення рішень, - Лукашенко

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів