У Білорусі на військовому аеродромі побільшало ЗРК С-400, БМП і танків

17:25 8 липня 2022 р.

Фото до новини

На військовому аеродромі "Зябровка" в Гомельській області Білорусі з квітня збільшилася кількість зенітно-ракетних комплексів С-400 "Тріумф", а також з'явилися замасковані БМП і танки.

Про це інформує телеграмканал Беларускі Гаюн, пише Dailylviv.com.   

Оборонний аналітик Конрад Музика опублікував у Twitter нові супутникові знімки військового аеродрому в Зябровці, які зробила компанія Rochan Consulting 20 червня.

На фото можна помітити дивізіон з 10 одиниць зенітно-ракетних комплексів С-400 "Тріумф", дві одиниці ЗРПК "Панцир", що розташовані на насипах ґрунту, а також низьковисотні виявники 5Н66, які встановлені на вежі 40В6 і радіолокатор підсвічування та наведення 92Н6Е. Поруч із ним, під маскувальною сіткою, розташований апаратний контейнер Ф52 для операторів.

"Беларускі Гаюн" зазначає, що розташування цієї техніки не зазнало суттєвих змін із квітня цього року. Водночас, видно, що С-400 побільшало на дві одиниці.

"Але це не єдині зміни. Нам відомо, що, окрім всього перерахованого вище, в Зябровці також з'явилися БМП і танки, які прикопані й замасковані", - пишуть журналісти.

У Генштабі ЗСУ повідомили, куди білорусь може перекинути свої техніку і озброєння

Білоруси риють окопи біля кордонів з Україною, Польщею та Литвою. Розташування

Уночі до Білорусі привезли ракети для ЗРК С-400

З білорусі у бік України один за одним злетіли винищувачі

Білорусь закрила повітряний простір на півдні до 8 липня

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів