В Україну прибули держсекретар і міністр оборони США

22:27 24 квітня 2022 р.

Фото до новини

В Україну з робочим візитом прибули держсекретар США Ентоні Блінкен і міністр оборони держави Ллойд Остін. Вони обговорять із Президентом України Володимиром Зеленським надання військової допомоги Україні, яка змушена чинити опір російській агресії.

Про те, що делегація вже у Києві та веде переговори з українським лідером, у неділю, 24 квітня, повідомив радник голови Офісу президента Олексій Арестович, інформує Obozrevatel, пише Dailylviv.com.

Він сказав про це під час ефіру у Марка Фейгіна.

Нагадаємо, візит високопосадовців американських чиновників напередодні анонсував голова Української держави під час прес-конференції у столиці.

"Завтра до нас приїжджають люди зі Сполучених Штатів Америки, у мене буде зустріч із міністром оборони та з державним секретарем паном Блінкеном", - заявив Зеленський напередодні, 23 квітня.

За словами президента України, метою візиту Блінкена і Остіна до Києва є обговорення поставок необхідної української армії зброї.

"Там ми обговорюватимемо наше стратегічне партнерство та зміцнення військової допомоги... Хочеться, щоб, крім нашого народу, у нас ще була важка та потужна зброя", - говорив президент України напередодні приїзду високих гостей зі США.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів