United for Justice або юридичний Рамштайн: Львів, березень

10:13 3 березня 2023 р.

Фото до новини

24 лютого Президент України Володимир Зеленський анонсував конференцію United for Justice — «Об’єднані заради справедливості», яка має відбутися у Львові на початку березня.

Конференцію United for Justice — «Об’єднані заради справедливості» - називають ще юридичним Рамштайном. Вона має відбутися у Львові у перші дні березня, пише Dailylviv.com.

Представники різних країн обговорюватимуть створення Спеціального трибуналу за злочин агресії, вчинений Росією проти України, а також механізм компенсації Україні завданої їй шкоди Російською Федерацією. 

Нагадаємо, що на недавній безпековій конференції у Мюнхені Генеральний прокурор України Андрій Костін з державним міністром Міністерства закордонних справ Німеччини Тобіасом Лінднером обговорили створення Міжнародного центру з розслідування злочину агресії в Україні, який діятиме в Гаазі.

"Підтримуємо та посилюємо співпрацю з Міжнародним кримінальним судом та Офісом Прокурора МКС. Паралельно працюємо над створенням Центру щодо злочину агресії. Я твердо переконаний, що це перший крок до створення Спеціального міжнародного трибуналу", - сказав Андрій Костін. 

Генасамблея ООН усунула росію з Ради з прав людини: як країни голосували

Росія не виконує рішення Міжнародного Суду ООН про припинення війни в Україні

Російські окупанти почали вчиняти злочини проти людяності, - міністр оборони

Кожна держава в світі має визнати геноцид українського народу, - ВРЦіРО

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів