Українські силовики відновили контроль над ділянкою державного кордону протяжністю понад 100 км (відео)

19:28 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: radio24.ua

У цьому запевняє в четвер прес-служба Президента.

Прес-служба Президента України інформує сьогодні, 12 червня, в повідомленні «Україна розпочала операцію з відновлення державного кордону в рамках мирного плану Президента»:

«Сьогодні на сході України бойовики вперше застосували танки, які, за даними української розвідки, з'явилися з боку Російської Федерації. У результаті військової операції, яка планувалась напередодні, українським військовим вдалося втримати ситуацію під контролем. У зв’язку з цим Президент України Петро Порошенко провів термінову нараду з керівниками силових відомств.

За інформацією силовиків, внаслідок добре підготовленої операції, українські військові та прикордонники відновили контроль над ділянкою державного кордону протяжністю понад 100 км, ведучи боротьбу навіть з танками. Також Президент України Петро Порошенко провів розмови з Віце-президентом США Джозефом Байденом та Канцлером Німеччини Ангелою Меркель і обговорив з ними події, що відбуваються на сході України. Співрозмовники погодили  подальші кроки щодо втілення мирного плану на сході України».

Як інформував «Щоденний Львів», керівник МВС Арсен Аваков повідомив у четвер, що в Україну через захоплені терористами пункти пропуску йдуть із Росії колони з військовою технікою, зокрема, кордон України перетнули з боку Росії три танки, але є інформація, що один Т-72 уже підбили. За даними спільнота «Інформаційний Спротив», проникнення терористів в Україну прикривають російські прикордонники й військова авіація.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів