В Україну через захоплені терористами пункти пропуску йдуть із Росії колони з військовою технікою, – Аваков (відео)

17:16 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: uapress.info

Як заявив у четвер керівник МВС, про це свідчать дані розвідки й відповідного спостереження.


Відео: «112 Украина»

Агенція «Інтерфакс-Україна» інформує сьогодні, 12 червня, в повідомленні «З Росії через захоплені пункти пропуску в Україну йдуть колони з військовою технікою», – Аваков»:

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков констатує проникнення колон з військовою технікою з боку РФ через захоплені пункти пропуску на східному кордоні України.

«Дані розвідки і дані відповідного спостереження: бачимо, що за останні три дні, незважаючи на заяви Російської Федерації про те, що вони вітають мирний процес, про те, що дано вказівку посилити контроль кордону, зокрема, в районі Дякове, іде проникнення колон через захоплені терористами пункти пропуску», – заявив А.Аваков на брифінгу в Києві в четвер.

«Через ці пункти пропуску нами зафіксовано проходження колон з БТРами, з автомобілями, в тому числі броньованими автомобілями, з артилерійськими знаряддями», – додав міністр.

Водночас, А.Аваков підтвердив інформацію, що з'явилася раніше в ЗМІ інформацію про те, що в четвер зафіксовано проходження через кордон трьох танків. Після перетину кордону вони, знаходилися в Сніжному Донецької області. «Після чого два з них рушило у напрямку до Горлівці, були атаковані нашими Збройними силами», – розповів глава МВС.

Міністр зазначив, що в даний час бій все ще триває. «Ще я не можу сказати про остаточний результат, можу лише сказати, що частина цієї колони знищена», – повідомив А.Аваков.

Як інформував «Щоденний Львів», керівник МВС повідомляв у четвер, що три танки перетнули вночі кордон України з боку Росії, але є інформація, що один Т-72 уже підбили.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів