Три танки перетнули вночі кордон України з боку Росії, але є інформація, що один Т-72 уже підбили, – Аваков (відео)

14:46 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: inforesist.org

Як повідомив у четвер керівник МВС, вони були перехоплені українськими військами, йде бій.

Інтернет-видання «Цензор.НЕТ» інформує сьогодні, 12 червня, в повідомленні «Вночі три танки перетнули кордон з боку Росії. Йде бій. Є інформація, що один російський Т-72 підбитий, – Аваков»:

«Росія кинула в бій проти українських військ танки. Про це на своїй сторінці в Facebook написав головред «Цензор.НЕТ» Юрій Бутусов.

«Росія кинула в бій проти українських військ танки. Як повідомив у коментарі для «Цензор.Нет» міністр внутрішніх справ Арсен Аваков: «Сьогодні вночі +3 танка Т-72 перетнули державний кордон України з боку Росії. Один танк знаходиться в населеному пункті Сніжне. Два інших танка висунулися з міста. В околицях Сніжного ці танки були перехоплені українськими військами. Йде бій. Є інформація, що один російський Т-72 підбитий».

За інформацією джерел «Цензор.Нет», у силових структурах, на російській території в безпосередній близькості від кордону з Україною розміщені додаткові сили – бронетехніка і реактивні системи залпового вогню БМ-21 «Град», які також можуть бути спрямовані в Україну в будь-який момент. Численні жителі Сніжного, які повідомляють в органи внутрішніх справ про появу танків в Сніжному, кажуть, що екіпаж, не ховаючись, говорить про своє російське походження, що вони приїхали «визволяти Україну» і це їх «інтернаціональний обов'язок». Однак місцеве населення підтримки окупантам не демонструє.

Експерти припускають, що бронетехніка, якою управляють російські військовослужбовці, може бути завезена з Криму. Кремль розраховує таким примітивним спектаклем приховати російське походження танків», – написав Бутусов».

Як інформував «Щоденний Львів», спільнота військових експертів і журналістів «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 12 червня: «За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», інформація про наявність у терористичних груп у Сніжному двох танків відповідає дійсності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів