У місті Сніжному на Донеччині – танки з Росії, – «ІС» (відео)

13:38 12 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: twitter.com/periclesrus

Повідомлення про це очевидців підтвердили в четвер джерела «Інформаційного Спротиву» й штаб АТО.


Відео: Erich Hartmann

Спільнота військових експертів і журналістів «Інформаційний Спротив» повідомляє сьогодні, 12 червня:

«За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», інформація про наявність у терористичних груп у Сніжному двох танків відповідає дійсності. За попередніми даними, мова йде про танки Т-72. 

Інформація про танки в Сніжному підтверджується нашими джерелами, так і штабом АТО. В Україні ці танки виведені з бойового складу Збройних сил.

Разом з тим, вони знаходяться на озброєнні армії Росії. Також є дані про те, що БТР, наявні у бойовиків в Сніжному, раніше були захоплені російськими військовими в Криму на території українських частин військ берегової оборони».

А вранці у четвер сайт «InfoResist» інформував у повідомленні «У місто Сніжне прибуло два танки РФ»:

«Як повідомляють «InfoResist» очевидці, в місто Сніжне в район «Варни» прибуло два нових танка в повній комплектації. Також місцеві жителі відзначили, що екіпаж – з Росії. Подробиці уточнюються.

Варто нагадати, що, як повідомляв раніше «InfoResist», в інтернеті проводиться набір льотчиків на літаки і вертольоти і танкістів в екіпажі танків Т-72 (зауважимо, що цей танк складається на озброєнні армії Російської Федерації, в НД України їх немає). Крім цього «армія південного сходу» набирає гранатометників, огнеметчиков, операторів ПТРК, ПЗРК, ЗРК, АГС-17».

Як інформував «Щоденний Львів», у терористів на сході України – російські армійські «КамАЗи», й вони наполегливо трансформують прикордонне місто Сніжне на Донеччині в «Слов’янськ-2».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів