Україно-білоруський кордон на Волині і Поліссі почнуть демаркувати двома тракторами

14:51 2 січня 2021 р.

Фото до новини

Прикордонники двох загонів - Житомирського та Луцького - отримали по одному трактору Landini 5-120 та по одному подрібнювачу гілок Rinieri TRK 200 загальною вартістю понад 100 тис. євро.

Державна прикордонна служба України розвиває міжнародну співпрацю, в рамках якої прикордонники Житомирського та Луцького загонів напередодні нового року отримали допомогу від товариства «Excelor Holding Group (LLC)». 

Про це повідомила Держприкордонслужба, пише DailyLviv.

Допомогу було надано відповідно до реалізації спільного з Європейським Союзом проєкту міжнародної технічної допомоги «Надання обладнання для забезпечення безпеки та демаркації державного кордону між Білоруссю та Україною; спеціалізовані транспортні засоби та обладнання для робіт з демаркації кордону».

Прикордонники двох загонів отримали по одному трактору Landini 5-120 та по одному подрібнювачу гілок Rinieri TRK 200 загальною вартістю понад 100 тис. євро.

Ця техніка буде використана для проведення демаркаційних робіт та інженерного облаштування українсько-білоруської ділянки кордону.

Інженерне облаштування державного кордону та прилеглої до нього місцевості є одним із головних складових його надійної охорони. Інженерна складова допомагає охоронцям кордону фіксувати протиправні дії, попереджати підготовку до них, а також значно ускладнює злочинним елементам здійснювати протизаконні дії на кордоні. 

На кордоні Україна-Польща зможуть виявляти людей за 4 км, транспорт- за 12 км

У новорічну ніч в Україну заїхало майже вдвічі більше громадян, ніж виїхало

Лише 160 бляхарів-порушників випустили за кордон (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів