У Трампа з'явився ще один конкурент на виборах 2024 року

16:24 2 квітня 2023 р.

Фото до новини

Колишній губернатор Арканзасу балотуватиметься на пост президента від Республіканської партії у 2024 році.

Про це повідомило CNN, пише Dailylviv.com.

Колишній губернатор Арканзасу Аса Гатчинсон оголосив, що балотуватиметься на пост президента від Республіканської партії у 2024 році, вважаючи, що може стати конкурентним на праймериз.

«Я прийняв рішення, і моє рішення полягає в тому, що я збираюся балотуватися в президенти Сполучених Штатів», — сказав він в інтерв'ю ABC News , яке вийшло в ефір у неділю.

Пра́ймериз це тип голосування, в якому обирається один кандидат від партії. Зміст «праймериз» полягає в тому, щоб кандидати від однієї партії не відбирали один в одного голоси на основних виборах, оскільки їхній електорат, як правило, близький. 

Інколи ті, хто програє на праймериз, все ж таки вирішують узяти участь у виборах, але як незалежні кандидати, без підтримки партії.

Згідно з останнім опитуванням Yahoo News/YouGov, колишній президент США Дональд Трамп з 57% прихильників очолює республіканців та незалежних прихильників республіканської партії, які готові проголосувати за нього на виборах президента США у 2024 році. Рон ДеСантіс, губернатор Флориди, також є потенційним кандидатом. Інші потенційні кандидати - Вівек Рамасвамі та Аса Гатчинсон.

Трамп заявив, що його заарештують у вівторок

Акаунт Трампа у Twitter відновлено, але експрезиденту США тепер більше подобається Truth Social

Наступні 48 годин будуть критичними для Трампа - CNN

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів