Акаунт Трампа у Twitter відновлено, але експрезиденту США тепер більше подобається Truth Social

11:31 20 листопада 2022 р.

Фото до новини

Розблокування акаунту колишнього президента США Дональда Трампа відбулося після того, як новий власник соцмережі Twitter Ілон Маск провів у своєму профілі голосування на цю тему.

Про це пише Dailylviv.com з посиланням на акаунт Ілона Маска. Розблокування підтримали 51,8% тих, хто проголосував, а проти повернення Трампа у Twitter виступили 48,2%.

«Народ висловився. Трампа буде відновлено у правах. "Голос народу, голос Бога", - написав Маск. Він зазначив, що його опитування бачили 134 млн людей, а участь у голосуванні взяли майже 16 млн. користувачів.

Після того, як Маск оголосив про відновлення облікового запису Трампа, сам Трамп сказав, що не бачить жодних причин для повернення в соцмережу, пише Reuters. Він заявив, що буде користуватися своєю новою платформою Truth Social. За словами колишнього президента США, вона більше цікавить користувачів і працює «феноменально добре».

Зараз на Twitter Трамп підписано 9,2 млн осіб. До блокування кількість його читачів становила 88 млн. Маск підкреслив, що Twitter працює над відновленням усіх передплатників експрезидента США.

Twitter заблокував акаунт Трампа у січні 2021 року. Це сталося після того, як прихильники тоді ще чинного президента США пішли штурмом на Капітолій, і соцмережа побоювалася, що від Трампа виходитимуть «подальші підбурювання до насильства».

За тиждень у Twitter можуть залишитися лише Маск і Трамп

Маск пояснив, чому звільняє працівників Twitter і скільки їм виплачує

Чорний вікенд для майже половини працівників компанії Twitter

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів