Трамп заявив, що його заарештують у вівторок

16:24 18 березня 2023 р.

Фото до новини

Колишній президент Дональд Трамп заявив у суботу, що очікує бути заарештованим у зв’язку з розслідуванням окружним прокурором Манхеттена наступного тижня.

Про це інформує CNN, пише Dailylviv.com

При цьому Трамп закликав до протестів, оскільки правоохоронні органи Нью-Йорка готуються до можливого висунення звинувачення.

У суботньому пості в соціальних мережах Трамп, посилаючись на себе, сказав, що «провідного кандидата від Республіканської партії та колишнього президента Сполучених Штатів буде заарештовано у вівторок наступного тижня».

«Протестуйте, поверніть нашу націю», – написав він.

Кореспондент CNN Джон Міллер повідомив, що впродовж тижня тривали зустрічі між міськими, штатів та федеральними правоохоронними органами Нью-Йорка щодо того, як підготуватися до можливого пред’явлення звинувачення Трампу.

Будь-яке звинувачення проти колишнього президента, який балотується на переобрання у 2024 році, стане історичною подією та швидко змінить політичну дискусію навколо фігури, яка й без того викликає розбіжності. Хоча Трамп має велику історію цивільних судових процесів як до, так і після вступу на посаду, кримінальне звинувачення означало б драматичне загострення його юридичних проблем, оскільки він намагається відвоювати Білий дім.

Хоча Трамп не повідомив подробиць про те, чому він має отримати звинувачення, його команда юристів очікувала, що це станеться незабаром, і негласно готувалася до наступних кроків. Очікується, що Трамп постане перед судом Манхеттена після пред'явлення офіційних звинувачень і хоче виступити з промовою після цього.

Акаунт Трампа у Twitter відновлено, але експрезиденту США тепер більше подобається Truth Social

Трамп не піде на інавгурацію Байдена

Наступні 48 годин будуть критичними для Трампа - CNN

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів