У Росії не буде безпечних зон: зможемо вразити всі цілі, у тому числі в Сибіру, - радник уряду

13:48 7 грудня 2022 р.

Фото до новини

Прогнозують, що випадків "бавовни" на території Росії незабаром побільшає. ЗМІ пишуть, нібито Україна тепер не має обмежень щодо відстані ударів. Хоча насправді причини вибухів на базах окупантів наразі невідомі.

Про це інформує  Financial Times, пише Dailylviv.com.

Незабаром вибухи можуть статись і, наприклад, в Сибіру. Про це виданню розповів радник українського уряду з питань оборони.

Радник, який вирішив залишитись анонімним, зазначив, що Україна розуміє, як важко захищатись від таких повітряних атак. Тому в Росії скоро теж не буде безпечних зон.

Напади повторюються. У нас немає обмежень на відстань, і незабаром ми зможемо досягти всіх цілей всередині Росії - в тому числі в Сибіру, – сказав чиновник.

Представники українського міністерства оборони та аналітики заявили, що ці атаки є частиною нової тактики, спрямованої на те, щоб зірвати російське військове планування та розбурхати громадськість, показавши, що ніде не є безпечно.

Цього тижня Київ довів, що може завдавати дальні удари без західного обладнання. Пишуть, нібито Україна запустила безпілотники, що вразили 3 військові бази в глибині Росії — одну всього за 160 кілометрів від Москви. Ймовірно, журналісти мали на увазі вибухи на аеродромах "Енгельс" та в Курську. Хоча достеменно невідомо, що спричинило "бавовну".

Вибух на авіабазі Енгельс в Росії: реакція повітряних сил України (відео)

Українські безпілотники пролетіли над Росією від 500 до 750 км

14 Panzerhaubitze і п'ять реактивних систем залпового вогню MARS надала Німеччина Україні

російські загарбники уночі атакували дронами і С-300 Запорізьку громаду: які наслідки

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів