У Львові буде новий Генеральний консул Чехії

14:32 25 серпня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 25 серпня, Генконсул Чеської Республіки у Львові Павел Пешек зустрівся з головою Львівської облдержадміністрації Максимом Козицьким.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише пише Dailylviv.com.

Павел Пешек обіймає посаду Генерального консула з жовтня 2016 року. Цими днями у нього завершується термін повноважень. З огляду на це очільник Львівщини подякував панові Генконсулу за якісну п‘ятирічну співпрацю.

«Весь цей час наші країни, та навіть міста, мають багато спільних інтересів, успішно співпрацюють, у Чехії живе велика частина української діаспори. Ми вдячні за постійну добру комунікацію, сприяння волонтерським рухам, культурні та освітні обміни й програми, які вдалося реалізувати на Львівщині за останні роки. Від імені Львівщини бажаю пану Пешеку успіхів і цікавих проєктів, та вірю, що в його особі Україна знайшла собі серед дипломатів ЄС доброго друга на всі наступні роки», - зазначив Максим Козицький.

Свою службу у дипломатичних відомствах Павел Пешек розпочав з Міністерства закордонних справ Чеської Республіки ще у 2000 році.

Він працював в міжнародних представництвах Чехії у В'єтнамі, Стамбулі, Греції, був представником Чеської Республіки у робочій групі Європейського Союзу «VISA» та Візовому комітеті. Також пан Генконсул керував робочою групою з питань Європейського Союзу та Шенгенської зони.

У Львові починає роботу Почесне консульство Республіки Індонезія

Генконсульство України у Вроцлаві: коли відкриють

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів